De beste soorten vlees voor buiten koken

Als u van het grillen van vlees houdt, begrijpt u waarschijnlijk de geneugten van het braden boven een open vuur of op een barbecue.

Misschien heb je zelfs een paar favoriete recepten die je graag uit je barbecueboeken haalt. Voor veel mensen is het hebben van hun eigen barbecuegrill een speciale manier om tijd door te brengen met vrienden en familie. Hoewel het leuk en gemakkelijk is, is het maken van je eigen barbecue niet alleen zuinig en gemakkelijk, het is ook gezonder en beter voor het milieu dan eten uit een fastfoodemmer of hamburgerbroodje.

Met slechts een paar eenvoudige stappen kan iedereen zijn eigen grote barbecue creëren.

Bij het maken van barbecue zijn bezuinigingen van vlees erg belangrijk. Barbecue varieert op grote schaal per regio, dus afhankelijk van waar je van plan bent om je vlees te roosteren, wat het beste besnoeiing het beste zal variëren. Voor het grootste deel variëren de gangbare bezuinigingen voor barbecues sterk van gebied tot gebied. Typisch zijn varkensvlees- en rundvleesverbindingen gebruikelijk, maar kip (en Turkije), hert en andere grasvoedingen zijn ook populair, en zelfs geiten en kip worden steeds gebruikelijker.

Met gras gevoerd rundvlees en hertenvlees overwegen een premium snit in vergelijking met andere delen, zoals ribeye, zijsteak of entrecote. Veel barbecueliefhebbers overwegen stukken varkensvlees (schouder, flank, bovenlende, achterschacht, enz.) Om de absoluut beste bezuinigingen voor barbecue te zijn vanwege de tederheid die ze bezitten, evenals het natuurlijke collageen in het vlees dat bijdraagt aan de vochtige smaak en textuur. Hoewel varkensvlees wordt beschouwd als een premium-snede, zijn sommige snijwonden goedkoper en gemakkelijker te koken.

Barbecueborst, wordt beschouwd als de meest malse van alle barbecuesneden. Barbecueborst wordt meestal gemarineerd in een mengsel van azijn en zout, en vervolgens ‘s nachts gemarineerd in een nachtelijke atmosfeer. De volgende dag kun je de borst in aluminiumfolie inpakken en bundelen in een kleinere doos of plastic zak. Omdat deze kookmethode minder kooktijd vereist dan traditionele grillmethoden, is deze vaak sneller te bereiden en handiger als u niet veel vlees eet. Bovendien is de hoeveelheid vet minimaal, waardoor dit een uitstekende keuze is voor diegenen die letten op het aantal calorieën.

Ribben zijn een andere favoriet tussen barbecuefolders voor hun grote smaak en aroma.

In tegenstelling tot de andere vlees soorten die hier worden genoemd, hebben ribben echter de neiging om lange kooktijden te vereisen, vooral bij gebruik van de dry rub. Ribben hebben echter de neiging uit elkaar te vallen tijdens het kookproces. Om dit te voorkomen, wrijft u de ribben vóór het koken in met een mengsel van kruiden en boter, waardoor het vlees beter bij elkaar blijft en zijn meer gelijkmatige, zachte textuur behoudt.

Anders dan deze drie basistypen vlees, zijn er ook veel bezuinigingen beschikbaar, die buiten koken eenvoudiger en aangenamer maken. Er zijn bijvoorbeeld gecubeerde koteletten, lendenen, rok steak en filet mignon. Elk van deze bezuinigingen heeft een eigen specifieke stijl die uniek is. Of je nu op zoek bent naar een meer casual snit zoals het platte snijrib-eye of iets iets serieus als de top entrecote, je zult zeker in staat zijn om de perfecte snit voor je kookbehoeften te vinden. Neem de tijd om meer te weten te komen over bezuinigingen, zodat u heerlijke maaltijden kunt maken die gezond, laag in vet zijn, en gewoon smakelijk!

Klik hier voor meer informatie: https://cooltomeatyou.nl/

loading
×