Hoe maak je een website?

Een eenvoudige website maken om uw diensten op de markt te brengen, is nog nooit zo eenvoudig geweest met WordPress en het Easy PHP-platform. Als je het zelf moet bereiken, lees dan door stap voor stap instructies over het maken van een website met WordPress.

Dit is een uitgebreid overzicht van begin tot einde van alle belangrijke stappen om je door te lopen op deze tutorial. Het zal u helpen een basiswebsite op te bouwen of om uw bestaande website aan te passen en af te stemmen om aan uw individuele behoeften te voldoen.

Een eenvoudige website maken met WordPress is vrij eenvoudig en vereist alleen dat u een webhostingplan hebt (wij raden site-bouwers aan) en een WordPress-installatie. Het eerste dat u moet doen, is u registreren voor een domeinnaam, die gratis is onder het register van het domeinnaam. Installeer en activeer en activeer uw WordPress-site of blog.

Nu bent u klaar om uw website te bouwen met behulp van uw WordPress Admin-paneel. Daar gaan we:

Het maken van een WordPress-dashboard vereist geen HTML- of PHP-vaardigheden. Eenmaal geactiveerd, werkt uw dashboard als een mini-site of blog waar u uw nieuwste blogberichten, widgets, media en meer kunt weergeven. Het dient ook als een snelle manier om toegang te krijgen tot alle beschikbare hulpmiddelen in WordPress om uw site te beheren. Om te beginnen, log in op uw WordPress Admin-dashboard en selecteer het standaardthema. Een standaard thema wordt geleverd met een rijkdom aan plug-ins, die u zult gebruiken om uw blogberichten, widgets, media en meer aan te passen.

Nu, als u een blog wilt bouwen die gebruik maakt van WordPress, is de volgende stap om uw WordPress-sites-plug-ins te vinden en te activeren. Er zijn een aantal plug-ins om u te helpen bij het beheren van uw WordPress-site. Als u een domeinregistratie heeft, kunt u deze domeinnaam eenvoudig in zijn eigen WordPress-site draaien. Hiertoe registreert u uw domeinnaam en plaatst u vervolgens de code aan de onderkant van de pagina die uw domeinnaam registreert. Hierdoor wordt uw domeinnaam onderdeel van uw WordPress-site.

Vanaf hier moet u navigeren naar het gedeelte Dashboard van uw WordPress-site.

In het gedeelte Standaard Dashboard ziet u de pictogrammen voor plug-ins. Het pictogram voor EWS-plug-in moet worden geselecteerd, klik erop en beweegt u de muis naar de rechterbenedenhoek van uw scherm en klikt u op Nieuw en vult u de nodige informatie in. U ziet het pictogram voor XHTML-code generator, klik erop en kopieert de korte code om in uw webbrowser te plakken.

Nu bent u klaar om uw WordPress-site daadwerkelijk te bouwen! Navigeer naar de hoofdmap van uw WordPress-site en u ziet een directorystructuur vergelijkbaar met / web / html / uiterlijk en klik vervolgens op het pictogram Iside. Als u nog geen WordPress-plug-ins hebt geïnstalleerd, ziet u een lijst met WordPress-thema’s. U moet alle plug-ins installeren die u hier volgens hun beschrijvingen vindt. Sla uiteindelijk alle bestanden op die u hebt gemaakt en voer uw webbrowser uit door naar het dashboard te gaan en op het tabblad Tests te klikken, dat zich aan de rechterkant van het scherm bevindt.

Wil je een website maken met WordPress? Klik hier

loading
×