Tips voor het kiezen van goed barbecuevlees

bbq vlees

Tips voor het kiezen van goed barbecuevlees

Als je op zoek bent naar het allerbeste BBQ vlees dan is het belangrijk dat je weet waar je op moet letten. Hoewel er veel soorten vlees zijn die kunnen worden gebruikt voor deze heerlijke zomerse traktatie, zijn er ook enkele dingen die moeten worden vermeden. Als je echt het beste barbecuevlees wilt koken, koop dan altijd gesneden vlees van topkwaliteit. Dit zal altijd de beste zijn, maar heeft ook veel goede marmering en zou fantastisch zijn op een hete grill.

Het op één na belangrijkste ding om te zoeken in uw bbq-vlees is wat voor soort vocht het verliest tijdens het koken. Het meeste bbq-vlees wordt gemarineerd of gerookt voordat het gaar is, maar als je dit niet doet, verlies je veel van je marinade en smaak. vlees veelzijdig. Idealiter laat je je vlees een nacht marineren in een pekeloplossing. Als u het 's ochtends opent, heeft het maar liefst 90% van het aanvankelijke vocht verloren. Gebruik deze methode spaarzaam, want het zal aanzienlijk vocht verliezen, maar als je het gebruikt, kan het je een heerlijk smakende BBQ opleveren.

Het derde belangrijkste ding om op te letten bij goed bbq-vlees is of het goed gaar is of niet. Als u bijvoorbeeld varkenssteaks grilt, zorg er dan voor dat ze goed gaar zijn en een mooie roze kleur hebben. De beste kans om deze kleur te krijgen, is door de steaks te koken tot ze bijna helemaal gaar zijn. Het is een goed idee om ze een paar minuten op een hete grill te leggen om ze sneller op dit punt te krijgen, maar als je geen hete grill hebt, bak ze dan gewoon ongeveer twee uur in je grill om deze resultaten te krijgen.

Klik door naar de website: CoolToMeatYou.nl

loading
×